QuickScan-module (QSM)

Meten en verbeteren

De QuickScan-module is een tool waarmee frituurprofessionals online de werkzaamheden in het bedrijf, de dienstverlening en de klanttevredenheid wekelijks kunnen meten en verbeteren. Gebruikers kunnen de tool ook gebruiken om hun personeel te motiveren en nog beter aan te sturen.

De QuickScan-module is door het Nederlands Frituurcentrum ontwikkeld op verzoek van vakvereniging ProFri.

Eenvoudig in gebruik

De module bestaat uit een checklijst waarin verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering aan de orde komen. Zoals de uitstraling van het bedrijf, de uitvoering van de algemene werkzaamheden, de klantgerichte werkzaamheden, hoe de omzet zich verhoudt met de gerealiseerde omzet van vorig jaar en de inzet van medewerkers. Met de scan kun je als gebruiker de kwaliteit van de dienstverlening en klanttevredenheid meten en verbeteren. Na het invullen op de smartphone, tablet of PC ontvangt het bedrijf automatisch per e-mail een PDF bestand met de resultaten. Vooraf kan de gebruiker de doelstelling van het scoringspercentage aangeven, waarbij er een minimum is vastgesteld van 75%.

Werknemers aansturen en belonen

De QuickScan is prima in te zetten als tool om de werknemers aan te sturen en hun betrokkenheid te vergroten. De ondernemer deelt dan bijvoorbeeld de rapportage met zijn bedrijfsleider of laat de scan invullen door zijn medewerkers.

Abonnement

Een abonnement kost 52 euro per jaar, maar je kunt beginnen met een gratis proefabonnement. Met je abonnement kun je de QuickScan-module onbeperkt gebruiken, op een tablet, smartphone of PC.

Voor leden van ProFri en abonnees van het Nederlands Frituurcentrum is het gebruik van deze tool helemaal GRATIS. Vul bij de bestelling jouw lidmaatschap- of abonneenummer in als kortingscode. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Abonneer op de QuickScan-module
OF
neem eerst een GRATIS proefabonnement

 

Voor meer informatie of vragen over de QuickScan-module, neem contact met ons op.